Sophie-Margot Verleun » Blog » Voorbereidingen

Voorbereidingen

Gepubliceerd op 21 november 2021 om 16:48

Lieve volgers, morgen start voor mij wel een heel bijzonder avontuur. Wij hebben een hele goeie vriend (Theo), deze heb ik via mijn moeder leren kennen en ongeveer ander half jaar geleden zijn we daar opnieuw mee in contact gekomen. Theo is een echte fietser, maar liefst 83 jaar oud en fiets nog steeds de hele wereld rond! Maar nu had hij het idee om een zes daagse wandeltocht te gaan doen van circa 200km langs de Nederlandse kust! Nu zie ik je nadenken.. hoe dan? Ja, nou gewoon beginnen bij Hoek van Holland en langs de kust (echt helemaal door het zand) verder trekken met eind bestemming Den Helder.

Doordat ik letsel heb opgelopen met het auto-ongeluk wat ik recent heb meegemaakt, kan ik helaas mijn nieuwe avontuur bij de Action pas in januari beginnen. En heb ik wat vrije tijd om handen. Theo had het mij al eerder gevraagd of ik mee wilde doen en helpen maar ik had toen geen tijd meer en we hadden het eigenlijk een soort van verplaatst tot het nieuwe jaar. Maar omdat ik nu door letsel aan de zijlijnen sta. Heb ik besloten hem te helpen in deze zesdaagse wandeltocht.

Op het moment ben ik met de voorbereidingen bezig, zoals testen voor vertrek, zorgen dat mijn koffer ook ingepakt wordt, voldoende leesvoer voor onderweg, mijn camera en oplader meebrengen voor de speciale kiekjes die er toch echt wel gaan komen. En natuurlijk de nodige overlevingsmiddelen, maar dat komt wel in orde!

Morgen om 12:00u testen voor toegang van eventuele restaurants. En dit natuurlijk de hele week, elke dag op een andere plaatst. Maar ik heb het er voor over, zodat ik zeker weet dat ik ook negatief ben en niemand onbedoeld besmet met het virus wat nog steeds zijn ronde doet door Nederland. Dan is Theo hier morgen om 13:00u en gaan we ons gezamenlijk voorbereiden op de aankomende dagen en vertrekken wij om 14:00 naar ons eerste verblijf in Hoek van Holland.

Ik heb er zin in en om het allemaal nog leuker te maken, de aankomende zes dagen zal ik in mijn blog jullie op de hoogte houden, leuke feitjes en foto's delen en ons avontuur tot in de puntjes delen.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.