Sophie-Margot Verleun » Blog » Wandeling 1

Wandeling 1

Gepubliceerd op 23 november 2021 om 07:00

Goede morgen! Vandaag gaat de reis naar Wassenaar, een afstand van circa 29 km. Een handicap in dit stuk is dat Theo vandaag in Scheveningen van het strand af moet, de weg wijst zich vanzelf. Vlak voor de haven, bij het strandpaviljoen "La Cantina" het strand af. Houtrustweg volgen. Na 500 meter moet Theo linksaf tussen 2 rood-witte paaltjes door, verder om de haven heen richting boulevard (strand).

Op het strand staan genummerde "strandpalen". Dan loopt Theo door tot hij op de hoogte is van strandpaal nr 92. Dan is Theo bij Wassenaar. Hier gaat Theo opnieuw het strand af, weg vervolgen door de duinen, langs het hotel "Duinoord". Voor Theo eindigt hier zijn reis vandaag. Want wij hebben een overnachting geboekt bij Hotel "Duinoord" in Wassenaar.

Het is een kleine dertig kilometer van Hoek van Holland naar Wassenaar toe. Theo begint aan de kust en eindigt bij de kust. Hij vertrekt om 07:30u en zal rond 16:00 a 17:00u arriveren bij het hotel. Waarna wij ergens in Wassenaar zullen eten, wellicht in het hotel om vervolgens naar de geweldige dag van Theo te luisteren en ons voor te bereiden op dag 3 en Wandeling 2.

Meer over hoe deze wandeling eruit gaat zien, hoeveel kilometer en waar naartoe, vindt je morgen online. Nadat Dag 2, online gekomen is.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.