Dag 4

Gepubliceerd op 25 november 2021 om 20:52

Goedemorgen, deze dag hopelijk zonder zorgen! Vanmorgen werd ik hoestend wakker om 04:38u, de reden? De kamer was zo warm gestookt dat het op mijn adem sloeg. Uiteindelijk weer in slaap gevallen, ging de wekker om 07:00u en om kwart over zeven, ben ik dan ook gaan douche en mij klaar gemaakt voor het ontbijt. De verwarmingen waren gewoon dicht gedraaid en voelde koud aan, maar toch kwam er een hitte de slaapkamer in. Het had dus geen enkel effect. En er leek ook geen afzuiging in de kamer te zitten, dus de warmte circuleerde ook niet, het zat gewoon vast.

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Om 08:00u zaten Theo en ik aan het ontbijt. Matig ontbijt, veel was niet goed meer en de roerei was heel vettig en dat is voor mijn maag al geen goed teken. De Jus Orange en fruitsalade waren zuur en niet vers meer en er was verder ook geen melk te verkrijgen. Enorm balen, kun je wel zeggen dus! Even snel wat croissants naar binnen gewerkt en toen ging abrupt het brandalarm af, niemand kwam je waarschuwen of deed iets. Dus hadden geen idee wat de bedoeling was, Theo hoorde het alarm niet eens. Vervolgens horen we van een hotelgast dat het een storing was in het systeem op zijn kamer. Fijn, dat we het via het hotel niet hoorde, maar in de wandelgangen wel!

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Na het uitchecken, heb ik Theo naar de Witte Vuurtoren van Noordwijk gebracht. Voor zijn wandeling naar Zandvoort. Het regende hard toen ik hem afzetten, maar hij was er zo gezegd helemaal klaar voor. Daar ging hij! Op pad naar Zandvoort. En ik onderweg naar het testen in Zandvoort Centrum. Wat een drama was dat zeg, heel Zandvoort is eenrichtingsverkeer en nergens parkeerplekken. Vervolgens een garage gevonden, auto geparkeerd en op naar de test locatie. Gelukkig was het gewoon weer in mijn neusgat en niet meer in de keel. Was bij dezelfde maatschappij, die ik in 's-Hertogenbosch ook pak. Erg fijn. En na ongeveer 10 minuten had ik de uitslag binnen, 100% negatief, QR code aangemaakt en we kunnen er weer tegenaan!

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Toen naar de Boulevard van Zandvoort gereden, scheelde dat het niet zo extreem ver was.. Alleen nergens een logische route naar toe. Alles was eenrichting verkeer en zelfs met navigatie was het nog moeilijk te doen. Vervolgens wilde ik een weg in, maar bleek al veel eerder afgesloten te zijn. Jammer weer, dan maar een stukje over de stoep rijden en heel voorzichtig tussen twee auto's op dat stuk terecht komen, zodat ik voor de oprit van de boulevard naar het strand sta. Ondertussen wil ik naar Ohana lopen, zie ik dat het dicht is. Heel jammer weer, het is steenkoud, snijdend koud aan de boulevard. Dan maar in de auto wachten tot Theo er is want hij zou tussen 13:00 en 14:00u arriveren.

Bron: Sophie Margot

En ja hoor, daar is Theo weer, niet om 14:00u, niet om 13:00u maar al gewoon om 12:33u. Dat was niet de afspraak, haha nee grapje hoor! Nou kom op, stap in! Dan rijden we gelijk door naar Wijk aan Zee. Aangekomen in Wijk aan Zee, hebben we bij Hotel PUUR ZEE, direct ingecheckt en kregen we de sleutel voor kamer 14 'Scheveningen' mee. Hebben we de spullen op de kamer gezet en zijn we de omgeving gaan verkennen.

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Even een wandeling gemaakt, de auto gepakt, naar het strand gereden om vervolgens nog een strand wandeling te maken. En terug te gaan naar het hotel, want om 17:00u hadden we natuurlijk een tafel gereserveerd in het restaurant van het hotel. Nadat we terug van het strand kwamen hebben we even in het centrum gezeten bij Restaurant The Rosemary. En wat een leuk restaurant, je kon merken dat de eigenaar ook tevens de kok was en we waren aan het gissen wat de achtergrond van de heren in kwestie was. Ik zat in de hoek Egypte/Syrië en Theo dacht wellicht wel uit Pakistan. Nadat we heerlijk hebben genoten van een warme chocolademelk met slagroom en appeltaart en cheesecake. Zijn we terug naar het hotel gegaan. Want we zouden zo gezegd om 17:00u gaan eten..

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

We hadden een tafel gereserveerd dus in het hotel. Niet wetende dat het zo'n decadent restaurant zou zijn. De gastvrouw is erg omhoog gevallen en een 3-gangen diner voor 70,- per persoon is wel heel gek. En dan de gerechtjes die niet groter zijn dan je duimnagel. Uhh, nee bedankt! We hebben onze cola uit ons wijnglas opgedronken, hebben haar bedankt en zijn als de snelle bezem terug gevlogen naar het restaurant waar we vanmiddag heerlijk hebben gezeten. "The Rosemary" in Wijk aan Zee. Is ongeveer een half jaar geleden geopend. De eigenaar Ahmed komt uit Syrië en heeft een hele levensweg erop zitten waar je u tegen zegt. Trots dat wij zo'n heerlijk restaurant in Nederland hebben waar je zo onbeschoft heerlijk kunt genieten en je gastheren/vrouw ook gastvrij zijn. Je voelt je welkom, thuis en fijn! Voor iedereen een aanrader. Restaurant The Rosemary

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Bron: Sophie Margot

Terug gekomen in het hotel, heeft Theo zijn brood voor morgen gesmeerd en is zijn bed ingedoken! Morgen staat de wandeling Wijk aan Zee naar Egmond aan Zee op de planning. En ik heb het bubbelbad volgegooid en ga nog even bubbelen, voordat ik naar bed ga. Morgen een lange dag voor de boeg, dus fit zijn is wel een pre. Lieve volgers, tot morgen en slaap lekker iedereen!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.