Home » Creations » Fotografie

Portfolio


Beoordelingen


"De buiten fotoshoot was heel fijn. Kon veel eigen inbreng geven, maar er waren heel veel ideeën al vanuit Sophie. Het is een gezellige meid en het geeft een fijn en veilig gevoel voor de camera. Het resultaat was zeer de moeite waard!"


"Een hele fijne fotografe. Ze wist precies wat wij wilden. En heeft de foto's ontzettend mooi gemaakt, we kregen zelfs 50 meer foto's dan waar om gevraagd hadden. Top service!"


"Het zijn hele mooie foto's geworden met unieke locaties uitgekozen door Sophie. Eigen input was uiteraard ook mogelijk. Dus als je een suggestie hebt voor een foto locatie, vertel het gerust aan Sophie. We hebben de foto's ontvangen met indrukwekkende bewerkingen waarbij de gezichtsuitdrukkingen vooral goed te zien zijn en daarnaast ook de onbewerkte foto's. Zeker weten een aanrader aan alle anderen!"


"Vandaag een hele toffe fotoshoot gehad op meerdere locaties met Sophie. Ze zorgde voor een hele fijne sfeer en had veel geduld! Heel blij met het eindresultaat!"


"Sophie-Margot weet de juiste plekken uit te zoeken voor een fotoshoot. Daarnaast adviseert zij je om bepaalde posities aan te nemen voor het optimale resultaat. Achteraf bewerkt zij de foto's voor een verblindend resultaat! Heel erg tevreden met het resultaat van de shoot."


"Fijne thuis fotoshoot. Hoeft de deur niet uit en alles met corona maatregelen! De fotograaf zorgt voor een glimlach op je gezicht."


"Wat een aanrader om met Sophie Margot op fotoshoot te gaan. Een rondje door de historische stad Zaltbommel en je ziet de meest mooie en zelfs onbekende plekjes. Sophie Margot is gezellig om mee op pad te gaan en weet het ook met een kind heel spontaan te organiseren. Alle aandacht was op ons gericht voor het mooiste resultaat. En... 2 dagen later ontvingen we alle bewerkte foto's al!

Dankjewel, lieve Sophie Margot!! 💕"


Ik vond het zeker een aanrader!
Ze is heel vrolijk en mee denkend met ideeën ook luistert ze goed naar wat jij wilt want dat is het belangrijkste ze houd er rekening mee met wat je fijn vind en wat niet. Persoonlijk vond ik het super fijn en gezellig. Ik geef het 5 sterren.

Groetjes Emma.