Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek,

Lief Dagboek,

Lieve volgers, vandaag bericht ik jullie vanuit bad. Ik had allemaal goede redenen om vandaag niet te gaan hardlopen maar niks daarvan. Ik heb het toch gewoon gedaan voor de eerste keer!

Mijn onderbuurvrouw ging rond 21:30u vanavond toch nog even hardlopen. Maar mijn sport bh was het toch net niet en mijn eigen bh was geen optie, maar mijn lieve vrienden en onderbuurvrouw Lente had nog even een sport bh over, die ik kon gebruiken. Die aangedaan, mijn nieuwe sportkleding aangetrokken en een vest (die ik voortaan gewoon thuis laat), zijn we gaan hardlopen. Een rondje in Zaltbommel. Voor mij was het de allereerste keer hardlopen, best nog wel intens met name met mijn astma en ademhaling, maar dat is gewoon opbouwen. Lente had de app Runkeeper aangezet en daar gingen we dan met ze drieën. Lente, Ilja en ik. Ik had mijn fles water mee, wellicht voortaan beter aan een band, want dit is niks. Maar het gaat erom dat ik af en toe nog wel even een slokje water kon nemen.

Uiteindelijk hebben we best wel een flink stukje genomen. 2,72 kilometer hebben we uiteindelijk gelopen. Want we proberen te trainen. Ten eerste moet ik fit worden voor defensie. En ten tweede willen we 10 oktober 2020 en 10 april 2021 aan de Strong Viking Mud Run mee doen. En daarvoor moet je natuurlijk wel fit zijn en sterk. Maar dat komt wel goed. Je moet goals stellen in het leven, wordt je zelf uiteindelijk alleen maar fitter en gemotiveerder van! Nu lig ik eventjes lekker in bad, even ontspannen met olie van Thermen. En die ruikt me toch een partij lekker. Ik moet zeggen dat ik het nu al wel merk, vooral in mijn kuiten en langzaam in mijn bovenbenen. Vandaag was verder wel een relaxte dag, mijn schoonmama heeft ons geholpen met opruimen in huis, een frisse start met ze 2e. Ondanks mijn hele huis nog vol staat met de spullen van mijn schoonvader.

We hebben hem bericht dat hij zaterdag om 17:00 uur zijn spullen kan komen ophalen, of die het doet geen idee. Maar hij mag wel opschieten. Een ding is zeker, ons huis komt hij in elk geval niet in. Zelfs onder begeleiding is hij niet eens welkom. Hopelijk komt hij snel zijn zooi ophalen, zodat wij ook onze eigen kamers in gebruik kunnen nemen. Want dit werkt gewoon niet. Het is heerlijk rustig in huis, we leven echt weer heerlijk synchroon langs elkaar op. Echt weer fijn, alsof het weer helemaal het begin is, trekken steeds beter naar elkaar toe. Echt enorm fijn!

Ik ga nog even ontspannen morgen weer een dag, met training erin en eten bij mijn schoonfamilie, nu al zin in! Lekker ontspannen allemaal en een fijne nachtrust x

Geplaatst op: 18-05-2020


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.