Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek,

Lief Dagboek,

Het is weer zo'n dag. Wanneer je al 1,5 maand bezig bent iemand zijn spullen uit je huis te krijgen, maar de persoon die de verantwoordelijkheid op zich moet nemen gewoon te dom, te lui of zoals sommige het beschrijven.. te ziek is om überhaupt logisch na te denken.

Wat is nou zoveel moeite om je spullen die je hier in een rappe tijd neer geflikkerd hebt, er ook weer uit te krijgen. Wanneer jij gepusht wordt omdat je huis geveild is, en het direct weg moet omdat er een tijdslimiet op zit, is er niks aan de hand en krijg je het wel 1, 2, 3 voor elkaar. Maar wanneer het mijn huis blokkeert van leven, is het ineens niet meer belangrijk. Dan kan alles, en vindt je het lach wekkend om gewoon nog maar een aantal maanden te gaan wachten.

Zelf zal je nooit wat oplossen, je laat het altijd andere voor je doen. Zoals je ook andermans namen gebruikt om je shit op te bestellen, gebruik je andere ook om jouw rotzooi op te lossen. Het is jammer dat jij zo in het leven staan, het is jammer dat jij denkt dat andere alles voor je gaan oplossen en je zelf geen ene donder hoeft uit te voeren om tot op een oplossing te komen. Ik ben bang dat jij ook nooit zult veranderen. Volgens mij ben je bang om erachter te komen wie jij daadwerkelijk bent, jij verschuilt jezelf. Het wordt tijd dat jij gaat inzien wat voor ellende jij gecreëerd hebt. Welke problemen jij zelf heb veroorzaakt en wat ga jij eraan doen, om dit allemaal weer op te lossen. Als het aan jou ligt.. dan ga jij niks doen, want het zal altijd aan de ander liggen en nooit aan jou.

Inmiddels zijn we 1,5 maand verder, hebben wij jou al meerdere kansen gegeven om je dingen op een rijtje te zetten en het op te lossen op een normale manier. Maar 1,5 maand verder heb je nog steeds niks bereikt. Nog steeds ben je bezig met je eigen en niet met een ander. Wanneer neem jij nu eindelijk je verantwoordelijkheid op je en besef jij dat dit niet zo langer kan en er iets aan gedaan moet worden. Wanneer besef jij je na 1,5 maand dat het leven niet stopt bij jou maar gewoon doorgaat. Jou spullen moeten hier weg, we hebben jou 1,5 maand de tijd gegeven om je spullen op te komen halen. 1,5 maand de tijd gehad om een oplossing te zoeken, een bus te regelen, de zelfde sjouwers te regelen van de vorige keer en alles mee te nemen.

Toen jouw woning geveild werd, kon je ook in een korte 4 uur al je spullen op en neer laten rijden naar Volkel met inladen etc erbij. Wat is nu dan het verschil? Precies, niks. Je moet je verantwoordelijkheid gewoon eens gaan nemen. En je shit regelen. Hoe moeilijk is het om dingen te regelen? Nou echt niet zo moeilijk, jij zegt altijd dat je 5000 vriendjes hebt. Als jij daadwerkelijk zoveel vrienden hebt, zullen er vast wel een paar van die 5000 vrienden jou willen helpen met verhuizen. Hoe moeilijk is het om een bus te regelen? Ik kan als ik wil er zo een regelen. Je hebt toch geld zat? Je smijt het geld over de bank heen, hier en daar loop je van alles te bestellen, hier en daar loop je met geld te smijten ondanks er een incassobureau ruim 12.000 euro van je eist, blijf je met geld smijten. Dat vindt ik altijd zo knap, dat je dat nog kunt doen.

Ik heb ook schulden, daar kom ik eerlijk voor uit. Maar het verschil tussen jou en mij is. Dat ik mijn verantwoordelijkheden neem. Ik ga in gesprek met schuldeisers, ik los alles af. Ik ben er continu mee bezig. Ik los wel gewoon alles af in mijn mogelijkheden. Ik ben er altijd mee bezig. Jij laat het gewoon links van je liggen, en beweert hoog of laag dat alles afgelost is. Dat je nergens meer schulden hebt openstaan, terwijl je schuldeisers anders beweren. Gek is dat he, dat je door de hogere macht tegen gesproken wordt. Ondanks jij beweert op je dood dat je alles afgelost hebt. Gek is dat he, het effect van je leugens. Als je al eeuwen lang alles bij elkaar liegt, dan begin je het ook te geloven. En dat is wat er bij jou aan de hand is, alles begin je te geloven. Je leeft in je eigen narcistische wereldje, en alles geloof je. Terwijl het allemaal gewoon leugens op elkaar gebouwd zijn.

We hopen echt dat je eindelijk in gaat zien dat het leven niet alleen om jou draait, maar om zoveel meer mensen. Dat er naast al je leugens ook gewoon nog een normale wereld afspeelt. Een wereld, waarin jou spullen een huishouden belemmeren. Mijn huis is een grote chaos, omdat ik niks meer kwijt kan, ik kan niks meer opbergen. Wanneer er nieuwe meubels komen, je het nergens kwijt kan. Omdat alles in beslag genomen wordt. We hebben je nu al 1,5 maand de kans gegeven. Ik ben zelfs zo goed, dat ik nog een offerte ben gaan aanvragen voor verhuizers, en anders al jou spullen zelf wel op de stoep in Volkel neer donder. Maar als je er allemaal zo makkelijk over denkt, dan houd het gewoon een keer op. Voor a.s. zaterdag 13 juni moeten jou spullen uit mijn huis verdwenen zijn, en anders breng ik jou spullen betaald door andere mensen omdat jij andermans namen hebt gebruikt, en dus valsheid in geschrifte gepleegd hebt, allemaal regelrecht naar de vuilnisbelt of naar de kringloop. En dan kan een ander gebruik maken van de spullen waar jij volgens jouw woorden, hard voor gewerkt hebt..

Geplaatst op: 10-06-2020


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.