Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek,

Lief Dagboek,

Goedenavond lieve volgers, is weer eventjes geleden dat ik online ben geweest om te bloggen over wat mij allemaal bezighoud en wat er allemaal in mijn dagelijkse leventje gebeurd. Inmiddels is het dinsdag 7 juli, de tijd gaat zo ongelofelijk snel. Ik kan me nog herinneren dat het carnaval was, en dat is dan alweer 5 maanden geleden. Bizar gewoon..

Vandaag is Ilja met zijn nieuwe baan begonnen in Zaltbommel, bij Matt B.V. Library. Mijn zusje kwam vanmiddag even bij me langs, hebben we thee gedronken en lekker gebabbeld. Daarna zijn we samen boodschappen gaan doen en heb ik voor de hele week boodschappen gedaan, lekker gezonden producten op gezocht. Ook veel rekening gehouden, dat het niet te vet is i.v.m. mijn galblaas die verwijderd is. Zo min mogelijk last er van ga krijgen. En mijn eetpatroon was ik de afgelopen maanden al aan het veranderen. Bij thuis komst, ben ik gelijk aan het koken gegaan want het was inmiddels al kwart voor 5 en Ilja kwam zo terug vanuit het werk.

Later kwam Ilja terug van het werk, hebben we lekker gebabbeld over zijn eerste werkdag. Heb ik mij ingeschreven bij een sportschool in Zaltbommel, zodat ik mij met dit klote weer buiten alsnog goed kan klaar stomen voor mijn medische keuring en fittest voor defensie, volgende week vrijdag 17 juli. Morgenochtend ga ik voor het eerst beginnen van 08:30 tot uiterlijk 10:30 uur. Even goed de tijd nemen om mijzelf in te werken en vooral op de loopband te trainen. Met dit slechte weer buiten is hardlopen niet echt te doen en dan is een sportschool wel fijn.

De medische keuring en fittest komen steeds dichterbij, ontzettend spannend want ik ben er natuurlijk al alles aan het doen om er doorheen te komen, maar je weet maar nooit. Ik zou zomaar kunnen falen op de 2200 meter in 12 minuten. Ik twijfel hier gewoon een beetje aan mezelf, ik ben bang om te falen, maar ik zal er dan in elk geval alles aan gedaan hebben om te slagen. Hard getraind, veel actiever geweest, flink hardgelopen, en mijn spieren getraind. Als dat niet genoeg is, dan weet ik het ook niet meer.

Vanaf vandaag ben ik ook weer op mijn voeding gaan letten, ontbijten, lunchen en normaal avond eten. En net voor het slapen gaan dan nog even een tussendoortje nemen (Yoghurt met appel). En dan zien of het verschil oplevert. Ik merkte al wel, dat ik in mijn gezicht ben afgevallen. Dit komt denk ik omdat ik ineens veel actiever ben dan eerst. Gemiddeld per dag loop ik zo'n 12.000 stappen, in het begin dacht ik hier nog niet eens aan om hier aan te beginnen. En nu loop ik liever dan dat ik op de fiets stap. Het is relaxt en enorm ontspannend en ook nog eens gezond!

Morgen gaan we bij mijn schoonmoeder eten, ook altijd leuk en gezellig. Ilja's broer en zijn vriendin zijn vanavond op vakantie gegaan naar Spanje. Voor 9 dagen volgens mij, lekker van de zon gaan genieten, want daar is het momenteel gewoon volop zon en 30 graden, dat is nog eens genieten toch? Ja, dat vindt ik nu ook!

Voor nu ga ik nog even genieten van de rust, muziekjes op en lekker chill van de avond genieten. We zouden eerst gaan hardlopen nog, maar het blijft regenen, dus hebben we besloten maar gewoon binnen te blijven. En dan ga ik morgen ochtend gewoon flink sporten in de sportschool. Morgen middag heb ik van 15:00 tot 16:00 uur een fotoshoot met 3 kids ingepland staan. En daarna eventjes naar huis, tussendoortje nemen, statief meenemen naar mijn schoonouders, want het zusje van Ilja heb ik mijn oude camera gegeven omdat ze door is naar leerjaar 2. En ze fotograferen heel tof vindt. En ik doe toch niks meer met mijn oude statief, dus deze ga ik aan haar geven. Ik denk wel dat ze dat enorm gaaf gaat vinden.

Voor nu, wens ik al mijn lieve, leuke volgers een hele fijne dinsdag avond.

Geplaatst op: 07-07-2020


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.