Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek,

Lief Dagboek,

Goedenavond lieve volgers, dat is echt wel even geleden dat ik hier mijn hart luchten aan iedereen om te lezen hoe het in mijn leven gaat. Bizar om te zien dat corona nog steeds in de wereld actief om zich heen slaat. Bizar om te zien dat het mensen nog steeds zo enorm bezighoud. Ik heb mijn zorgen omtrent dat gene al enige tijd geleden neergelegd en het voelt een stuk fijner om te leven zonder elke keer het gezanik rondom het virus. Ga ik mij vaccineren, is de vraag die ik regelmatig gesteld krijg. Ik zal maar gelijk direct en eerlijk zijn: Nee, ik ga mij niet vaccineren. Laat geen vergif in mijn lichaam spuiten, die is gek.

Mijn leven op het moment is enorm hectisch geworden, ik ben ondanks mijn nog steeds niet vastgestelde diagnose inmiddels wel weer begonnen met werken. Ik werk op een 16 uurs contract bij de Xenos in Zaltbommel. Super leuk werk, leuke winkel en ontzettend fijne collega's! Ik heb het maar getroffen! Helaas door de persconferentie afgelopen maandag is onze winkel nu dicht en werken we wel door om de winkel sluit klaar, maar ook direct weer in te richten voor het nieuwe jaar. Want zover bekend, gaan we dan week 4 weer open. En dan moet je wel ready zijn voor de heropening. Ook zijn wij bezig met het omtoveren van 3 winkels in onze regio naar een foodstore, om zo door te kunnen gaan en we niet onwijs veel producten mogen gaan weg gooien door deze abrupte sluiting.

Mijn tijdelijke contract loopt nog tot 31 januari, ik hoop van harte dat ik een verlenging op het tijdelijke contract krijg. Maar ik houd mijn hart vast, er kan ik deze tijd namelijk van alles gebeuren. En je kunt geen zekerheden aannemen, je bent namelijk totaal niet meer zeker in deze tijd. En dit begrijp ik dan ook, mocht het niet gaan zoals ik hoop dat het gaat voor mij. Morgen ben ik weer aan de beurt, van 9 tot 1800 werken, in de winkel in Zaltbommel. Het kan zijn dat we in de middag alsnog naar Overvecht moeten, maar dat horen we dan alsnog wel. En dan kan ik met collega's meerijden, ik heb namelijk nog steeds mijn rijbewijs niet.. En door corona, is inmiddels mijn theorie verlopen. Dus vindt het allemaal wel ff prima zo. Komt vanzelf wel.

Naast dat, komt de kerst eraan.. van het weekend komen twee vrienden van ons over de vloer. Pre Christmas party. Gezellig gourmetten met ze alle en cadeaus uitpakken! Super veel zin in. Maar met de werkdagen (woe, do en vrij) voor de boeg en met name het werken zonder echt een doel, omdat er totaal niks bekend is omtrent hoe we deze vijf weken gaan invullen. Snap er echt helemaal geen drol van.. Maar gelukkig ben ik niet de enigste. Ik snap sowieso niet, waarom wij dicht zijn.. en vervolgens een HEMA of Action gewoon weer open gaan, zover voor 'harde' lockdown. We gaan het wel zien de aankomende dagen en wat het mij en ons allemaal gaat brengen toch? Gewoon afwachten dan maar.. Ik duik mijn bedje in, morgen weer op tijd op! Slaap lekker - x

geplaatst op: 16-12-2020


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.