Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek,

Lief Dagboek,

Lieve volgers, mijn laatste berichtje is alweer enige tijd geleden zeg! December 2020, we zitten inmiddels in 2021 en wat is er veel in onze levens gebeurd zeg. Niet alleen veel goede dingen maar we hebben helaas ook wat tegenvallers gehad. Maar laten we eerlijk zijn.. wie niet ;-).

Laten we maar beginnen bij het begin, door de harde 'lockdown' in Nederland, raakte ik mijn baan bij Xenos kwijt. Detailhandel sloot zijn deuren precies op het moment dat mijn contract verlengd zou worden. Maar ik had een tijdelijk contract en dan moeten er natuurlijk mensen uitgegooid gaan worden. Dat was ik, helaas maar is niet anders. Daarnaast was ik vrij ziek geworden, veel steken waardoor ik alleen maar meer problemen voor mezelf veroorzaakte, dus niet alleen mijn contract werd niet verlengd ik was ook nog eens flink ziek. Redenen voor hun genoeg om te stoppen. Soms moet je zo'n tegenslag gewoon accepteren en stoppen.

Veel thuis gezeten, vooral even mijn rust volledig gepakt om toch echt even aan te kijken of mijn pijn en steken zichzelf zouden oplossen. Voor een hele lange tijd was dit niet het geval, ik sliep de hele dag door en stond pas tegen de avond een keer op, mijn hele ritme was van de baan. Moest dit beetje bij beetje weer opbouwen. Maar die harde lockdown werkte niet bepaald mee. Toen kwam de avondklok er ook nog eens bovenop, niet dat die avondklok ons weerhield om naar buiten te gaan en familie en/of vrienden op te zoeken. Gelukkig zijn we nooit gepakt in de nacht, maar stiekem was dat gevoel wel heel leuk.. stiekem midden in de nacht overstraat hobbelen haha.

Uiteindelijk ben ik weer actief gaan solliciteren, helaas zat corona nogal tegen, veel bedrijven waar mijn werk in ligt namen niemand aan of er waren teveel sollicitanten en vervolgens kwam ik nog nergens tussen. Het zat mij nogal tegen merkte ik, maar opgeven zit niet in mij. Dus ik hobbelde gewoon rustig door. In de tussentijd kocht mijn oudere zus in Utrecht een prachtig onderkomen met haar vriend en had ik de vrijheid genoeg om hier en daar te helpen (schilderen, klussen etc). Gelukkig hield mijn tante (die woont overigens in de UK), mij wel bezig met digitale kaarten maken voor verjaardagen van familieleden en/of vrienden van hun. Dus dat is ook weer een rijke bezigheid.

Paar weken geleden ben ik begonnen met rijlessen, ik mag donderdag 17 juni al afrijden, ik ben flink aan het lessen (4x in de week) en in juni, gaat het naar 6x per week. Ik voel me er goed over, maar ben helaas nog niet zo zelfverzekerd. Ik moet echt de stress los laten en gewoon geloven en vertrouwen in mijzelf. Want de instructeur zegt ook zo vaak, je kan het echt heel goed, je moet alleen echt je twijfeling los laten. Gelukkig heb ik nog even om mijzelf zover te krijgen. Wel merk ik dat ik het hier en dan echt wel begrijp maar nu moet ik er ook nog naar handelen. 

Om deze blog leuk af te sluiten, heb ik het allerleukste nieuws en dat is dat mijn opa volgende week donderdag (3 juni), 90 jaar wordt. Gelukkig is hij nog steeds met ons, helaas is zijn vrouw, mijn oma vorig jaar overleden aan de gevolgen van longkanker. Maar ondanks mijn opa zware dementie heeft en er nog steeds corona is, gaan wij er een flink feestje met hem van maken! Voor nu wens ik iedereen slaap lekker en tot de volgende keer!

Geplaatst op: 25-05-2021


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.