Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek,

Lief Dagboek,

Lieve volgers, daar ben ik dan weer om 01:45u op de zaterdag morgen. De regels.. van de overheid.. zijn eindelijk verminderd, maar voor hoelang.. dat weten we ook niet helaas, maar genieten doen we hoe dan ook!

We zijn niet zo heel lang geleden verhuisd, het huis waar we woonde kostte gewoon veelte veel.. We waren gewoon 1500€ euro in de maand inclusief kwijt.. voor zo weinig. Dat was niet meer vol te houden in de corona tijd, banen raakte we kwijt en dan is het al helemaal niet meer te doen..

Ik moest op voor mijn rijbewijs en zakte helaas.. :-( niks aan te doen! Maar niet getreurd, we proberen het gewoon opnieuw! Opgeven kennen we niet!

Vanavond besloten we even naar The Republiek te gaan, dit is een soort van stamkroeg in Zaltbommel, kun je vreselijk goed stappen! Maar wat hebben we voorgeproefd en genoten! Vandaag hebben we een klein feestje thuis en aansluitend gaan we naar de "Republiek". Dit is gewoon onze plek geworden. Vroeger hadden we de spin, helaas is dat er voorlopig niet, maar wie weet.. Voor ons de "Republiek" gewoon thuis komen. De manager is een top gast! En de bediening is echt heel erg leuk, je voelt je gewoon direct welkom als je er binnen komt. In tegenstelling van Stadscafé, dat is gewoon niks meer..

Voor nu, slaap lekker allemaal en tot de volgende keer!

Geplaatst op: 26-06-2021


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.