Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek,

Lief Dagboek,

Lief Dagboek, wat gaan de maanden toch hard zeg! Nog even en ik geniet alweer een week in Lissabon! Ik kan niet wachten er eventjes tussen uit te zijn.. Ik heb het echt helemaal gehad hier in Nederland. Vandaag was een drukke maar leerzame dag op het werk. Ik hoop dat ze mijn wachtwoord gereset krijgen, want zo kan ik natuurlijk niks. In onze groep zitten hele gezellige mensen, voordeel; weinig hebben een vaste relatie.

Tinder; tsja, wat kan ik er eigenlijk nog over zeggen.. Ik heb 400 matches, maar niet geheel realistisch toch. Eigenlijk moet ik er echt iets mee gaan doen, maar volgens mij wilt iedereen alleen maar seks op die app. Niks voor mij dus.

Morgen hebben we weer een trainingsdag op het werk van negen tot half vijf. De tijd gaat op zo'n dag best wel snel gelukkig. Dus dat is weer mooi mee genomen. Ik hoop van harte dat ik vrijdagochtend mijn pinpas weer kan gebruiken, hij doet het op het moment ook gewoon niet. Als mijn pinpas weer werkt, kan ik ook nog met ze alle mee naar de efteling. Dus beter gaat ie even werken.

Zo'n jongengast op Tinder (Alain) heet ie, woont in de straat van Club Kokomo in Groningen. Heb er wel hele gezellige gesprekken mee, maar wie weet waar het op uit loopt. Geen idee of het alleen bij digitale gesprekken blijft, waarschijnlijk wel! Maar 25e gaan we stappen in Groningen, dus wellicht kom ik hem wel tegen.

Papa en zijn vrouw skypte nog even met mij, ze vroegen hoe het met mij ging en hoe veel geld ik nog had. Ik heb maar gewoon gezegd dat ik het niet meer wist.. Want heel eerlijk gezegd, was het alweer op. En waar aan dan? Ja, uhm.. geen idee? Nu maar hopen dat mijn pinpas weer gaat werken, dan kan ik hem weer gebruiken..

Nu nog even een aflevering kijken van Cobra 11 en daarna maar eens slapen, morgen weer een nieuwe dag. En dan kijken we wel weer verder. Lieve volgers, slaap lekker en tot snel.

geplaatst op: 01-11-2017 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.