Home » Creations » Schrijfster.. » Lief Dagboek, » Lief Dagboek

Lief Dagboek

Lief Dagboek, ik kan niet meer. Ik wil het leven opgeven. Ik ben aan de ene kant wel tevreden met wat ik nu heb. Maar aan de andere kant kan ik niet meer. Ik wil dit leven gewoon niet meer. Ik ben zo intens verdrietig. Ik kan zo gewoon niet meer door gaan. Ergens houd het gewoon een keer op. En voor sommige mensen sneller dan gedacht.

Ik kan de vrolijkheid gewoon niet meer opbrengen. Het enige wat ik wil doen is huilen en nooit meer wakker worden in deze nachtmerrie. Het doet pijn, ik wil het eruit schreeuwen. Ik wil mijn moeder terug, maar dit kan niet meer. En daarom wil ik het ook niet meer, ik wil ruilen met mijn moeder, waarom is dit geen mogelijkheid?

Als ik dit naar iemand toe uit zou spreken, denk ik dat ze mij per direct laten opnemen. Ik zo beschadigd, zo ontzettend veel meegemaakt, geen normale jeugd gehad, de ene uithuisplaatsing naar de andere, zoveel alcoholistische ouders, waarom.. wat doe jij je kinderen aan, om ze zo'n opvoeding mee te geven.

Is er een manier om al mijn emoties uit te schakelen? Zodat ik niks meer hoef te voelen, geen pijn, geen verdriet, gewoon niks meer heb. Of kan ik geen ander persoon worden, gewoon van de een op de andere dag, totaal iemand anders kunnen zijn? Dat ik alleen met mijn ogen hoef te knipperen en alles anders is?

Ik durf mijn gedachtes niet met een ander te delen, ik kan het niet omdat het te gevaarlijk is, wat zullen mensen van mij denken? Ik wil namelijk gewoon heel diep slapen en dan nooit meer wakker worden, zoals bij mijn moeder het geval was. Want mama, ik mis je en ik wil je zo ontzettend graag terug.

Ik hou voor altijd van je, slaap lekker.

Geplaatst op: 23-11-2017


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.