Home » Curriculum Vitae » Vrijwilligerswerk

Vrijwilligerswerk

Allround Medewerker

Kermis FM

juli 2017 - juli 2019

Vanaf 2017 werkte ik mee aan de Tilburgse beurs. Achter de schermen bij het op- en afbouwen van diverse horecagelegenheden. Met de beurs in 2018 heb ik in een periode van 2 weken 7 dagen per week gewerkt als horeca en facilitair medewerker. De werktijden variëren van 12.00 uur tot 05.00 uur. Had de beste tijden, ontmoette veel mensen, maakte vriendschappen. Ik werk nog steeds mee, maar alleen als grafisch ontwerper. In het ontwerp en de lay-out van verschillende social media posts en folders.

Gastvrouw

Bibliotheek Rivierenland

september 2016 - december 2016

Toen ik terugkwam van mijn avontuur in Bulgarije, waar ik met veel plezier heb gewoond en gewerkt, wist ik niet precies wat ik wilde. Daarom heb ik me vrijwillig aangemeld in de bibliotheek in Zaltbommel. Mensen ontvangen, sorteren boeken, ruimde de bibliotheek op en maakte de bibliotheek schoon.

Ambassadeur MBO

MBO RAAD

augustus 2013 - juli 2015 

Voornamelijk het bevorderen van middelbaar beroepsonderwijs. Leuke evenementen organiseren voor het middelbaar beroepsonderwijs. Af en toe bijeenkomsten en elk jaar het excellentie-gala, met de sterren van verschillende mbo-scholen door heel Nederland.


Stages

Stagiair Medewerker Drukkerij

All Print Group

januari 2015 - juni 2015

Tijdens mijn stage ben ik voornamelijk betrokken geweest bij de productie van alle verschillende producten in het bedrijf. Ontwerpen en produceren van de bestellingen van de klant. Het uitwerken en afronden van de door de klant aangeleverde opdrachten. Naast het gebruik van illustrator, inDesign en Photoshop was ik ook aanwezig bij de printer en diverse andere machines in de productieruimtes.

Stagiair Verkoopmedewerker

Slagerij Oomen

januari 2013 - juni 2013

De slagerij schoonmaken. Producten voorbereiden, verpakken en verkoop klaar maken. Reinigen en voorbereiden van barbecues voor verhuur. Maak de werkplaats, machines en koelcellen schoon. En onderhoud de vaatwasser.

Stagiair Medewerker Productie

Drukkerij Hazenberg

januari 2012 - juni 2012

Tijdens mijn stage ben ik voornamelijk betrokken geweest bij de productie van notitieboekjes met verschillende machines in de Printshop. Ontwerpen en produceren van de EK scoreboeken en notitieboeken uit 2012. Werken aan het ontwerp van klantopdrachten. En natuurlijk koffie en/of thee leveren aan de harde werkers in de Printshop. Ik heb mijn werkzaamheden naar volle tevredenheid van mijn stagebegeleider T. van Dijk uitgevoerd.


Vrije tijd

Grafisch Vormgever

Hobby

Januari 2017 - heden

Afgestudeerd Medewerker Desktop Publishing, maar helaas kan ik geen baan vinden omdat mijn mbo2 te laag is. Maar gelukkig heb ik mijn familie die nog wel eens wat nodig heeft. Zo ook mijn vader, heb voor zijn vrouw al heel wat mogen maken (Oorzaak Hoor kliniek) en voor mijn vader zelf heb ik een logo mogen ontwerpen voor zijn eigen bedrijf (MKB Adviseurs). Ook enorm leuk om mee bezig te zijn in mijn vrije tijd.

Fotograaf

Hobby

Januari 2016 - heden

Een van de leukste hobby's is toch wel mijn portfolio van fotografie verder vol maken. Ik vindt het enorm leuk om mensen, huisdieren etc op de foto te zetten. Soms wordt ik ook wel eens gevraagd door familie, voor bijvoorbeeld een professionele profielfoto te maken. Super tof om te doen!

Oppas

Familie

september 2015 - heden

Familieleden en vrienden hebben nog wel eens een oppas nodig. Voor mijn schoonfamilie, pas ik nog wel eens op mijn schoonzusje, helpen met huiswerk voor haar 2e jaar op het vmbo. Knutselen, tekenen, series kijken of gewoon ouderwets buitenspelen. Ik krijg altijd te horen dat ze het enorm naar haar zin gehad heeft en daar doe ik het voor.