Home » Reis Fotografie

Ierland

Belfast

april 2018 | Srprs.me

In 2018, wilde ik er eventjes tussenuit. Dus toen heb ik via srprs.me een vakantie geboekt (budget vakantie), waarbij je dus van te voren niet weet waar je heen gaat. Je kunt wel steden opgeven waar je niet heen wilt. Maar je hebt er eigenlijk geen zeggen in. Eind april, 3 uur van te voren, kon ik mijn kaart open krassen en kreeg ik te zien waar ik heen ging. Dus daar stond ik dan op Schiphol, mijn code in te voeren en toen zag ik dat ik naar Belfast ging. Dit ligt in Ierland, Belfast is de stad waar Game of Thrones opgenomen wordt en de Titanic gebouwd is.

Tijdens mijn verblijf, sliep ik in een hostel, waar ik een Nederlands meisje heb leren kennen, die ging alle steden afreizen van haar popidool, voor alle optredens, samen boodschappen gedaan en gekletst. Enorm gezellig. Ook nog mensen in het hostel ontmoet, was allemaal heel gezellig en leuk.

Tijdens mijn verblijf ben ik naar de opnamen studio van Game of Thrones geweest, heb ik een kasteel bezocht en heb ik de wandelroute van Game of Thrones genomen, hier staan bordjes, van welke aflevering van welk seizoen van GOT er opgenomen is. Daarnaast ben ik ook naar het Titanic Museum geweest, heb ik de geschiedenis van Titanic gezien, de bouwplaats waar de Titanic gebouwd is en het hele interieur bekeken. Zeer fascinerend. Verder ben ik nog naar een lokale pub geweest en heb ik het al met al, enorm leuk gehad!