Home » Reis Fotografie » Spanje

Spanje

Valencia

augustus 2020 | zomervakantie naar Spanje met mijn verloofde

Samen met mijn verloofde deze zomervakantie naar Valencia gegaan. Valencia was code geel en daarom zijn wij ook gewoon gegaan. Was geen risico qua covid19. We hielden ons netjes aan alle regels, zodra jij je hotelkamer verlaat, mondkapje op. Overal een mondkapje dragen, behalve tijdens intense sporten en/of eten en drinken. En 2 meter afstand van andere mensen.

Vanaf het vliegveld zijn we met een Uber naar ons NH Hotel Las Artes gegaan. Vanuit hier zijn we door de stad gaan wandelen en kwamen we een verhuurbedrijf van elektrische stept tegen. Waarna we besloten hadden de volledige 6 van de 7 dagen dat we in Valencia zouden zijn een elektrische step te huren. Deze mochten wij ook gewoon onze hotelkamer innemen. Dus dit hebben we ook gedaan om onze stept op te laden etc.

We zijn samen naar de boulevard van Valencia gegaan, heerlijk gegeten bij een heerlijk restaurantje. We zijn rond gaan steppen in de stad van Valencia en door de 2 kilometer lange tuinen die rondom Valencia stad liggen. We zijn ook nog in het oude centrum van Valencia geweest. We hebben onwijs veel gezien op onze steps, overdag maar ook avonds. En we hebben vooral enorm genoten van de zon, het lekkere weer en het heerlijke eten.